Topstone Carbon

Nič vás nezastaví

Pokiaľ vaša predstava o zábave začína tam, kde končí asfalt, máme pre vás gravel bike, s ktorým si to naozaj užijete. Nový Topstone Carbon so zadným odpružením Kingpin môžete mať buď s pevnou vidlicou alebo v plnej výbave s vidlicou Lefty Oliver, ktorá bola špeciálne vyvinutá pre potreby gravel bikov.

V plnej výbave.

Vďaka bohatému vybaveniu a mnohým úchytom na ráme a vidlici je nový Topstone Carbon pripravený vyraziť na dlhé cesty v plnej výbave.

Odpruženie Kingpin.

Tento jednoduchý systém zadného odpruženia vám ponúkne hladkú jazdu bez pridanej hmotnosti, tlmiča a zložitých čapov. Či už oceníte pohodlie pri dlhých jazdách alebo lepšiu trakciu v teréne, Kingpin posunie vašu jazdu opäť o kus ďalej.

Vo veľkom štýle s Lefty.

Gravelová vidlica navrhnutá pre kolesá 700 C a plášte do šírky 45 mm. Naša odpružená vidlica s tým najhladším chodom na svete s 30 mm zdvihom ponúka jedinečné pohodlie a kontrolu riadenia – vlastnosti s ktorými si trúfne na viac, než ste boli doteraz zvyknutí.

Navýšte svoje bezpečie.

Všetky nové modely Topstone Carbon sú buď už vybavené systémom SmartSense alebo plne pripravené na jeho inštaláciu.

Rezajte zákruty.

Aplikovaná geometria OutFront je zárukou skvelej ovládateľnosti, stability a obratnosti pri riadení.

Tak ako si prajete.

Zvoľte si takú konfiguráciu, ktorá vám najviac vyhovuje. Pri modeloch 1 a 2 je v ponuke ako celoodpružená verzia Lefty, tak aj model vybavený na bezpečnosti pridávajúcim systémom SmartSense. Model 3 je vo verzii bez svetiel, tak aj s nimi. Štvorka už má vo svojich útrobách pripravené vedenie pre budúce osadenie systémom SmartSense.

Technologie

Cannondale - Logo
[X]

Přihlašte se k odběru novinek!

Získejte přehled o novinkách a akcích značky Cannondale.